Meteen naar de inhoud

We worden steeds draagbaarder. Cultuurpers heeft een nieuw ontwerp

Cultuurpers heeft een nieuwe site. De oude site was alweer dik 2 jaar oud. En dat is hoogbejaard, in internet-tijd. We konden ook niet achterblijven bij De Correspondent, Dutch Cowboys en Medium. Wie leest er immers nog internet van een PC-scherm? Juist. Niemand. Analyse van onze bezoekgegevens leerde dat het aantal mobiele lezers van onze site hand over hand toenam. En daar was die vorige site niet zo geschikt voor. Natuurlijk, het ding paste zich keurig aan aan je scherm, maar dat was het dan ook zo’n beetje.

Een site die klaar is voor het mobiele tijdperk stelt de inhoud voorop. Zo min mogelijk afleiding dus. En als je een verhaal leest, dan wil je ook alleen dat verhaal lezen. Of dat filmpje kijken. De techniek begint dus eindelijk menselijke trekjes te krijgen.

Onze site is constant in ontwikkeling. Daarom zijn we heel blij als je ons vertelt wat je er goed aan vindt, of wat je er aan zou verbeteren. Schroom niet: deel het.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53dcb527ee251_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”0″ default_search=”wordpress” name=”wordpress” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Wijbrand Schaap

Cultuurpers heet het geesteskind dat ik in 2009 op de wereld zette. Voor ik dat deed was ik (sinds 1996) kunstverslaggever voor onder meer Algemeen Dagblad, Utrechts Nieuwsblad, Rotterdams Dagblad en GPD. Daarvoor deed ik van alles. Studeren enzo. Theater maken. Inspraakavonden notuleren. In een bandje spelen. Ik schreef - en schrijf ook voor specialistische bladen als TM, Boekman, Ons Erfdeel en De Vogelvrije Fietser. Ik help je met schrijven als je het heel lief vraagt. Ik ben getrouwd met Suzanne Brink en heb een kat die Edje heet, een pup die Fonzie heet en een hond die genoemd is naar Rufus Wainwright.Bekijk alle berichten van deze auteur