Cultuurpers heeft een nieuwe site. De oude site was alweer dik 2 jaar oud. En dat is hoogbejaard, in internet-tijd. We konden ook niet achterblijven bij De Correspondent, Dutch Cowboys en Medium. Wie leest er immers nog internet van een PC-scherm? Juist. Niemand. Analyse van onze bezoekgegevens leerde dat het aantal mobiele lezers van onze site hand over hand toenam. En daar was die vorige site niet zo geschikt voor. Natuurlijk, het ding paste zich keurig aan aan je scherm, maar dat was het dan ook zo’n beetje.

Let op. Dit bericht is meer dan een jaar oud, en kan dus inmiddels zijn ingehaald door de tijd

Een site die klaar is voor het mobiele tijdperk stelt de inhoud voorop. Zo min mogelijk afleiding dus. En als je een verhaal leest, dan wil je ook alleen dat verhaal lezen. Of dat filmpje kijken. De techniek begint dus eindelijk menselijke trekjes te krijgen.

Onze site is constant in ontwikkeling. Daarom zijn we heel blij als je ons vertelt wat je er goed aan vindt, of wat je er aan zou verbeteren. Schroom niet: deel het.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53dcb527ee251_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”0″ default_search=”wordpress” name=”wordpress” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Foto bovenaan:
Scroll naar top