Meteen naar de inhoud

Figuurzagen, virtual reality en meer in 29ste Cinekid Festival

Figuurzagen en 3D
'Kijken met je handen' is dit jaar het thema van Cinekid, het kinder- en jeugdfestival voor film, televisie en nieuwe media. Vooral bij dit laatste onderdeel komt het thema goed tot zijn recht. Het Medialab op het Westergasfabriekterrein is een fantastische speeltuin vol installaties, games en andere doe-het-zelf-dingen, met of zonder camera. Digitaal en fysiek, virtueel en echt gaan daarbij moeiteloos samen. Zo kunnen kinderen met behulp van een figuurzaag, houten plankjes, e...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Leo Bankersen

Leo Bankersen schrijft over film sinds Chinatown en Night of the Living Dead. Recenseerde als freelance filmjournalist lange tijd voor de GPD. Is nu, onder andere, een van de vaste bijdragers aan De Filmkrant. Breekt graag een lans voor kinderfilms, documentaires en films uit niet-westerse landen. Andere specialiteiten: digitale zaken en filmeducatie.Bekijk alle berichten van deze auteur