Je kunt natuurlijk lid worden, of donateur, van Cultuurpers. Dat heeft enorm veel voordelen: je hebt toegang tot onze premium-verhalen en mag ook publiceren[hints]Iedereen die lid, genoot of drager is heeft toegang tot het CMS en kan verhalen indienen ter beoordeling door de eindredactie.[/hints] op de site. Maar je hoeft natuurlijk niet per se lid te worden om de goede zaak te steunen. Sterker nog: je kunt de goede zaak steunen en gewoon netto geld verdienen. Hoe dat kan? Door leden te werven: als partner van de coöperatie. Wanneer je voor ons leden werft via het partnerprogramma geven wij je een stukje van de opbrengst.

Let op. Dit bericht is meer dan een jaar oud, en kan dus inmiddels zijn ingehaald door de tijd

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer je je inschrijft als partner (via deze link), kun je links en ‘banners’ downloaden die je op je eigen website kunt plaatsen, in je mail kunt gebruiken, of gewoon aan mensen mee kunt geven. Wordt iemand via jouw link of banner lid of supporter van Cultuurpers, ontvang jij een percentage. En niet één keer, maar elke keer als diegene haar inschrijving verlengt, ontvang je opnieuw een (iets kleiner) percentage. Heb je meer dan 10 euro bij elkaar gespaard, zorgen wij ervoor dat je een rekening kunt sturen, waarna we uitkeren (elke maand, aan het einde van de maand).

Hoe ga je geld verdienen?

Je kunt natuurlijk gewoon die banner op je website zetten en wachten tot er iemand op klikt. Dat is al heel wat. Je kunt ook de link of banner in de vaste handtekening van je email opnemen. Dat werkt al ietsjes beter. Wat natuurlijk echt goed werkt, is mensen vertellen over hoe leuk, goed en belangrijk Cultuurpers wel niet is, en dat het echt een goed idee is om lid of donateur te worden. Immers, met meer leden en donateurs kan Cultuurpers nog betere verhalen schrijven, nog beter nieuwe auteurs begeleiden, nog uitgebreider onderzoek doen dan we nu al doen. We zijn immers allemaal professionals.

Advertentie-archief

Dit bericht is een oude advertentie, die als gewoon bericht in de stroom mee is gegaan. Ze heeft haar werk gedaan. Reageren hoeft niet meer.
Ook adverteren? Neem contact op!

Vandaar.

Neem die stap, schrijf je in als partner en zorg ervoor dat het Coöperatief Cultureel Persbureau nog groter, nog beter, nog sterker wordt!

Geheimtip: [hints]Extra: ontvang direct 10% korting op je lidmaatschap! Wanneer je je eerst inschrijft als partner, en je jezelf daarna ook als lid, drager of genoot inschrijft via de partnerlink, ontvang je direct commissie voor je eigen lidmaatschap. Dat scheelt dus meteen 10%.[/hints]

Foto bovenaan:
Scroll naar top