Alle vier de avonden van Poetry worden live gestreamd via . Vanavond: de . Live vanuit de .

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Het festivalthema van deze 47e editie is NEWSPEAK: Hoe gaan dichters om met ideologisch geladen en vervuilde taal als gevolg van framing? ‘Minder! Minder! Minder!’ En wat kan de dichter met nieuwe taal, Urban Language die ontstaat door vermenging van talen en culturen, doorspekt met citaten uit , clips en social . In drie programma’s gaan dichters en bijzondere gasten met het op zoek naar antwoorden. Tijdens de festivalopening NEWSPEAK stellen de festivaldichters zich alvast met geladen gedichten aan u voor. Het Kwartet vertolkt gedichten van Allen Ginsberg en u hoort de Anti-Synthpop van Rooie Waas.

Later in de week duikt het programma ‘Frame by Frame’ (8 juni) in de ideologisch geclaimde taal, ‘NeuParleNuevo’ (11 juni) onderzoekt de invloed van Urban Language op de poëzie.

Foto bovenaan:
Printed creation date
Cultuurpers is er voor de leden. Als lid maak je ons mogelijk.

Klik HIER en word lid!

Scroll naar top