'Nee, nee, nee, ik zeg het woord niet', had Bridget Christie zich voorgenomen toen na het referendum van 23 juni bekend werd dat Groot Brittannië de EU gaat verlaten. Bridget Christie is een van de populairste stand-upkomieken hier op de Edinburgh Fringe. Door stom geluk kon ik nog een kaartje bemachtigen. 'Ik wil het niet over die afschuwelijke Brexit hebben', liet ze het publiek weten. Oeps, daar was het verboden woord toch gevallen. Zelfs haar zogenaamde poging om het alleen over fijne, g...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Scroll naar top