Johann Sebastian Bach en Kate Moore in één concertprogramma. Met deze keuze voor de vijfde aflevering van haar serie ‘Cello 020’ overtreft celliste Lidy Blijdorp zichzelf opnieuw in originaliteit. En het effect van deze keuze is fenomenaal.

Word lid en lees alles met 1 keer inloggen

Met de lees verder-knop hieronder word je geen lid, maar koop je alleen dit ene stuk met een tegoed bij onze partner Feather.
Een echt lidmaatschap van Cultuurpers biedt meer, zoals onbeperkte toegang tot ALLE verhalen (en een nieuwsbrief).

Al lid? Top! Log hieronder in


Versterkte wisselwerking

Niet alleen brengt ze werk van twee totaal verschillende componisten bij elkaar, ze versterkt de wisselwerking nog eens extra door hun muziek om en om ten gehore te brengen. Zo komt een wisselwerking tot stand waarin de componisten bijzondere kwaliteiten in elkaars werk losmaken. Bach en Moore laten elkaar bloeien, zeker in de vertolking door Lidy Blijdorp en twee leden van het trio Villa Stolz: Jellantsje de Vries (viool) en Marieke Schut (althobo).

[gravityform id="10" title="true" description="true" ajax="true" tabindex="0"]