Na een sluiting van twee weken kondigt TivoliVredenburg 100 nieuwe edities van de ‘coronaproof’ concertreeks Walk The Line aan in de maanden november, december en januari. Walk The Line is een unieke tour langs vier zalen in het Utrechtse muziekgebouw. De nieuwe bevestigingen zijn goed voor honderden speelbeurten voor artiesten uit alle muziekgenres.

Tijdens het coronaproof concept Walk The Line beleven groepen van dertig bezoekers een twee uur lang durende tour door het gebouw. Zij zien onderweg drie tot vier concerten in diverse zalen, en worden daartussen rondgeleid door het personeel. Op het programma staan muzikanten, dichters, bands en ensembles van eigen bodem, die bij Walk The Line weer voor live publiek kunnen optreden. Bij een deel van de edities wordt vooraf bekendgemaakt welke artiesten het podium betreden, bij een ander deel blijft dit een verrassing.

Algemeen directeur Jeroen Bartelse: ‘De afgelopen twee weken was het pijnlijk stil, dus het is heel fijn dat we vanaf donderdag weer open mogen. We kunnen onze bezoekers veilig ontvangen. Dat we nu weer programma’s kunnen organiseren, ook al is het op kleine schaal, is mooi nieuws voor al die artiesten, bezoekers en ons personeel.’

In totaal zijn gisteravond 100 verschillende tours bekendgemaakt. Er zijn tot negen tours per dag, verspreid over de middag en de avond. Alle informatie is te vinden op www.tivolivredenburg.nl/walktheline. Daar start op vrijdag 20 november om 10.00 uur de kaartverkoop voor de verrassingstours. Ook gaat TivoliVredenburg via Studio TivoliVredenburg door met aanbieden van online programma’s en diverse livestreams.

Zaterdag 28 november & zondag 29 november

Walk The Line: Verrassingstours

Zondag 29 november

Walk The Line: My First Festival

Zaterdag 5 december

Walk The Line: Verrassingstours

Zondag 6 december

Walk The Line: Sunday jazz

Donderdag 17 december

Walk The Line: Pieces of Tomorrow

Voor je verder leest...

Steeds meer mensen en instellingen zijn lid. Omdat ze onafhankelijke cultuurjournalistiek belangrijk vinden.
Word ook lid, kijk hier:

Dinsdag 22 december

Walk The Line: Indie

Zaterdag 26 december

Walk The Line: Electronic

Dinsdag 29 december

Walk The Line: Verrassingstours

Zondag 30 december

Walk The Line: My First Festival

Zaterdag 2 & zondag 3 januari

Walk The Line: Ramblin’ Roots

Zaterdag 9 & zondag 10 januari

Walk The Line: Verrassingstours

Laat weten wat je ervan vindt
Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

Foto bovenaan:
Foto: Ben Houdijk

Over de auteur van dit verhaal:


Cultuurpers is er voor de leden. Als lid maak je ons mogelijk.

Klik HIER en word lid!

Foto bovenaan:
Foto: Ben Houdijk
Scroll naar top