Geen beter moment denkbaar voor Splendid Isolation. Persoonlijk initiatief sopraan zorgt voor uniek concert in tijden van Corona.

Beste lezer: Donaties zijn welkom!
Avatar Dankzij donaties van lezers kan ik mijn verhaal kwijt op deze site. Je kunt helemaal zelf bepalen wat dit verhaal je waard is.
Doneer hier

Waardeer dit verhaal!

We maken je donatie rechtstreeks aan de auteur over!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Het tweede strijkkwartet van Schönberg is heel erg bekend, en veelbesproken. Het wordt alleen zelden live uitgevoerd. Het Matangi-kwartet, dat even veelzijdig als briljant is – ze speelden zelfs een met Youp van ‘t Hek – speelt het stuk samen met nieuw werk van Anthony Fiumara. Initiatief voor dit project komt van de sopraan Marene Elgershuizen. Zij zocht – en vond – de mogelijkheid om als maker en niet als stichting of anderszins cultureel bedrijf een nieuw werk te kunnen laten maken.

Splendid Isolation gaat over het van eenzaamheid, maar, benadrukt Elgershuizen, dat kunnen we het beste samen beleven. ‘Het moet uitgevoerd worden, want als mensen moeten we samen kunnen zijn’.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Als alles meezit is het zaterdag 19 en zondag 20 december mee te maken. Alle informatie via deze link .

Nog steeds. Waardeer de auteur!
Onafhankelijke cultuurjournalistiek is nog steeds nodig. Wij doen het al elf jaar, met succes, dankzij donaties! Bepaal dus zelf wat dit verhaal je waard is en doneer!

Waardeer dit verhaal!

We maken je donatie rechtstreeks aan de auteur over!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top