Beste lezer: Donaties zijn welkom!
Avatar Je kunt dit verhaal gratis lezen. Dat kan dankzij donaties van lezers. Je mag helemaal zelf bepalen wat dit verhaal je waard is.
Beloon de schrijver!

Waardeer dit verhaal!

We maken je donatie rechtstreeks aan de auteur over!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De partij mag dan de grootste verliezer van de kamerverkiezingen zijn, Melody Deldjou Fard zit niet bij de pakken neer. Nou is dat een beetje het standaard-antwoord van politici als ze een nederlaag te verwerken hebben, maar het enthousiasme van Melody overtuigt. We hebben haar uitgenodigd voor de , omdat ze medewerker is geweest van Cultuurpers, voor ze zich in de stortte. En omdat ze een goed verhaal heeft in een partij die qua cultuurpolitiek nog wel iets aan de profilering kan doen.

We hebben het dus over in de zevende aflevering van de Nerdpodcast. (die geen GroenLinks stemde) en ondergetekende, die dat dus wel deed, vragen aan Melody met welk verhaal GroenLinks wél een potje had kunnen breken, en vooral: wat moet er met de cultuur gebeuren. En moet Klassiek Links zichzelf niet eens goed heruitvinden.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Genoeg stof voor drie kwartier, waarin Deldjou Fard ons uitlegt hoe het anders zou moeten. En omdat de voorlopig even van de baan zijn, hebben we alle tijd om te checken of dat ook gaat lukken.

Foto bovenaan:
Nog steeds. Waardeer de auteur!
Onafhankelijke cultuurjournalistiek is nog steeds nodig. Wij doen het al elf jaar, met succes, dankzij donaties! Bepaal dus zelf wat dit verhaal je waard is en doneer!

Waardeer dit verhaal!

We maken je donatie rechtstreeks aan de auteur over!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top