Meteen naar de inhoud

Winnie Sorgdrager leidt commissie grensoverschrijdend gedrag cultuursector

Cultuurpers ledenservice

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een bijpassend lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door laten plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.


Het advies moet zicht geven op wat er speelt op het gebied van grensoverschrijdend gedrag en wat  mogelijk is ter voorkoming, signalering, stoppen en het tijdig bieden van passende hulp aan slachtoffers.

Andere leden van de commissie zijn: Leo ten Brink, Janice Deul, Monique Duurvoort, Bram Jansen en Pauline Meurs. Vanuit de raad nemen Brigitte Bloksma en Lennart Booij deel aan de commissie. De commissie is gestart met haar werkzaamheden.

De minister heeft de raad verzocht het advies begin maart 2022 uit te brengen.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur