Meteen naar de inhoud

Bekendmaking volledige programma Boulevard

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Het is tijd om te gaan puzzelen: het volledige programma van Boulevard 2023 is vanaf nu te bekijken. Daarnaast is ook Boulevard Magazine 2 uit, met daarin achtergrondartikelen, filters om je te helpen kiezen en natuurlijk een kijkje in het programma van dit jaar.

Hersengymnastiek

Eerder maakte we al dertien namen bekend en nu kan je het complete programma vinden op onze website. Vanaf donderdag 29 juni 12:00 uur is het mogelijk om een kaartje te kopen voor alle voorstellingen. Dat betekent dat het puzzelen in het programma kan beginnen. Dit jaar helpen we het publiek door middel van acht filters, die je helpen kiezen uit ons aanbod van ruim honderd voorstellingen, concerten en andere belevenissen. Deze filters vind je in Boulevard Magazine 2 en op onze website: Vieren, Wereld en Wij, Brabantse bodem, Ongewone locaties, Met de kinderen, de Nacht in, Nieuw Talent en Ook voor de kleine beurs. Ook nieuw dit jaar is het blokkenschema op de website, waardoor je makkelijker je planning kunt maken.

 Een greep uit het programma

Shakuar brengt vocalisten Shishani en Karima el Fillali op de eerste festivaldag samen. Beide artiesten met een diep gevoel voor intimiteit, die betoverende en transformerende muziek creëren.

BERLIN komt met Zvizdal terug naar Boulevard. In 2016 was het bejubelde Zvizdal van BERLIN, al tijdens het festival te zien. Zvizdal schetst het portret van de Oekraïense Pétro en Nadia, het echtpaar dat na de Tsjernobylramp in 1986 als enigen in hun dorp weigerden om geëvacueerd te worden.

“We weten niet precies waar we nou naar gekeken hebben, we voelen het vooral. De Dansers hebben het weer geflikt” aldus Theaterkrant. Hun voorstelling HUSH ging begin juni in première op Oerol en is in augustus te zien in Den Bosch.

Componist/singer-songwriter Helge Slikker en theatermaker Madeleine Matzer vieren 12,5 jaar samenwerking met When I’m with you. Een sprankelend theaterconcert van het Bossche theatergezelschap MATZER Theaterproducties.

De Veenfabriek komt met MARIA MARIA MARIA. Dat verhaal vertelt over Maria haar leven en dat van haar kinderen. Geïnspireerd op de verhalen uit de Bijbel en de Koran, persoonlijke verhalen van de muzikanten en liederen over bizarre middeleeuwse wonderen.

Op Boulevard spelen Yentl en de Boer de festivaleditie van Modderkruipers, volgens de jury van het Nederlands Theater Festival een van de meest in het oog springende actuele kleinkunstvoorstellingen van het moment.

Elke avond kan dansend af worden gesloten in het BLVRD Theater met onder andere Power To The Pipo, Elmer, Katie Koss en Mooon. Overdag kan je hier de kinderen mee naartoe nemen, want elke dag is er een kindervoorstelling.

Op het Parkpodium vind je een verrassend aanbod met gratis programma. Van jongleren en acrobatiek tot diabolo en dans.

Door de hele stad

Het festivalhart is dit jaar weer in het Zuiderpark, daarnaast is er ook een BLVRD Theater op de Parade. Maar je vindt ook voorstellingen op bijzondere locaties zoals het Engelermeer, de Tuin van de Sint Janskathedraal, de Militaire Rijbaan, Maaspoort Den Bosch en ons eigen Pand18.

Tickets voor de voorstellingen zijn online te koop via www.festivalboulevard.nl.

Theaterfestival Boulevard vindt van 3 t/m 13 augustus plaats in ‘s-Hertogenbosch.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands