Meteen naar de inhoud

Bekendmaking volledige programma 40e Boulevard

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Vandaag om 12.00 uur gaat het volledige programma van de jubileumeditie van Theaterfestival Boulevard online. De reguliere kaartverkoop start dinsdag 25 juni om 12 uur. De Vrienden van Boulevard kunnen vandaag al kaartjes kopen. Tegelijkertijd verschijnt het gratis Boulevard Magazine nr 2, met weer veel achtergrondartikelen en interviews.

Samen beleven

Het samen beleven van een schouwspel, dat enkel bestaat in het nu; het is een oeroud ritueel. Maar wát we beleven is nooit hetzelfde. Waardoor we worden aangeraakt evenmin. En wie we samen zijn ook niet. Hoe je het ook ervaart, het samen beleven blijft fijn.

Dit jaar presenteert Boulevard een programma waarin de afgelopen eeuwen worden opgerakeld en de komende veertig jaar al gloort. Je kunt kiezen uit zo’n 120 voorstellingen, concerten en workshops van nationale en internationale makers en een groot pallet aan restaurants, foodtrucks en verschillende wijn- en pleinbarren. Ook is er dit jaar weer een uitgebreid gratis programma, op het Torenpodium, midden in het festivalhart op de Parade. Op dat podium is ook de nieuwe talkshow te zien, dagelijks om 16.30 uur. We sluiten iedere avond om 23:30 uur muzikaal af met verschillende gratis concerten op datzelfde podium.

Tickets en uitgebreide informatie over de voorstellingen is te vinden op www.festivalboulevard.nlen in Boulevard Magazine 2, dat gratis verkrijgbaar is bij de bibliotheek in den Bosch, bij culturele instellingen en in cafés in en rond de stad. En op de website:https://www.festivalboulevard.nl/nl/magazine/

Theaterfestival Boulevard vindt van 1 t/m 11 augustus plaats in ‘s-Hertogenbosch.

Tags:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands