Meteen naar de inhoud

WETHOUDER TOURIA MELIANI BEZOEKT VERNIEUWDE THEATERSTUDIO ARTIST SPACE

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Op vrijdag 7 juni bracht Touria Meliani, de Amsterdamse Wethouder van Cultuur, een bezoek aan de recent gerenoveerde Theaterstudio Artist Space. Deze studio dient als repetitie-, creatie- en presentatieruimte voor nieuwe makers en is onder meer voorzien van nieuwe lichttechnologie, gesponsord door Electronic Theatre Controls (ETC).

Tijdens haar bezoek woonden de wethouder en genodigden optredens bij van onder andere Elsemarijn Hijweege en ging ze in gesprek met ICK-ondersteunde dansmakers Ainhoa Hernández Escudero, Robin Nimanong, Collectief MAMM en Diego Oliveira.

De innovatieve lichtinstallatie is speciaal ontworpen om het werk van de makers te verrijken en de ervaring van toekomstige voorstellingen in de theaterstudio te verbeteren. De sponsoring door ETC heeft een essentiële rol gespeeld bij de renovatie van de studio. Hun hoogwaardige apparatuur zorgt ervoor dat toekomstige producties in Theaterstudio Artist Space van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast biedt ETC voortdurend hun expertise in lichttechniek aan door middel van diverse workshops in ICK’s Space for Dance Art.

Theaterstudio Artist Space is onderdeel van Space for Dance Art en is een van de makerstudios van ICK Dans Amsterdam. Met deze makerstudios zet ICK zich blijvend in om ruimte en een platform te bieden aan opkomende kunstenaars en innovatie binnen de cultuursector te stimuleren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands