Het in loopt ten einde. Vandaag vinden de laatste voorstellingen plaats. Drie van het Cultureel Persbureau blikken terug op het festival, in een gesprek met Jeroen Stout. Recensente Fransien van der Putt krijgt wel lentekriebels van Springdance, vertelt ze in het : ‘Dit festival oversteeg mijn verwachtingen.’ Daniël Bertina (eveneens criticus) vond het ook een bijzonder festival: ‘Er lijkt meer urgentie in de voorstellingen te zitten dan ik had verwacht. is meer dan beweging; er wordt met emotionele agressie gedanst. De blinde noodzaak spat ervan af.’ En criticus Maarten Baanders tenslotte viel op dat het een festival zonder premières was. Bekijk hier het gesprek onder leiding van Jeroen Stout.

Foto bovenaan:

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top