zaterdag 10 en zondag 11 september beloven de mooiste dagen van het jar te worden.

Het wordt met temperaturen boven de 25 graden een broeierige, maar ook unieke zomerdag, die 10e september. Het Cultureel Persbureau is die dag met 4 journalisten aanwezig op de voormalige Vliegbasis Soesterberg om verslag te doen van . Wanneer u daar komt, maakt u veel natuur, nog meer indrukwekkend oorlogsverleden en een stuk of wat theatervoorstellingen en beeldende kunst-manifestaties mee. In oude loodsen, shelters en bunkers hebben net, of nog niet eens afgestudeerde makers uit Maastrichten zich laten inspireren door de voormalige grootste wazige plek van op Google Earth.

Wij zijn erbij om verslag te doen via een liveblog. Vanaf een uur of 11 gaan hier berichten binnendruppelen, zodat u, als er onverhoopt toch voor gekozen hebt om in de file naar het strand te gaan staan, of als u door een snikhete binnenstad aan het sjoppen bent, toch op de hoogte blijft van wat er gebeurt op dit stuk nieuwe natuur in Midden Nederland.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Foto bovenaan:
zaterdag 10 en zondag 11 september beloven de mooiste dagen van het jar te worden.

8 reacties op “De warmste dag van deze zomer staat in het teken van Festival De Basis op Soesterberg. Be there. #debasis”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top