We hebben er al een aflevering op zitten, en dat was natuurlijk een enorm succes, maar juist op het hoogtepunt moet je met iets nieuws beginnen. Daarom vanavond om 22:30 uur een nieuw ding: De Dodo Holland Festival . Live, interactief en . Innovatief dus, zoals u het van ons kent.

U kent ze wel: die reportagewagens met meters spaghetti aan kabels, imposante schotels en straalkanonnen, tientallen mannen en vrouwen in witte pakken. Volg de kabels en binnen ziet u tientallen lampen, mannen en vrouwen in zwarte pakken en zwaar geïntimideerde gasten en toeschouwers. Dan weet u: hier wordt een live-uitzending gemaakt.

Wij dachten: dat moet anders kunnen. Niet alleen omdat we geen tonnen van uw belastinggeld kunnen besteden aan de inderdaad perfecte beeld- en geluidskwaliteit van de publieke omroep, maar vooral ook omdat we het leuk vinden om iets raars te proberen.

Vandaar die Hangout.

Een term alleen gebruikers van het nogal obscure sociale netwerk Plus zullen herkennen. In een Hangout kun je met 9 anderen gezellig videochatten. Leuk, maar niet geschikt voor onze doelen. Wij willen immers uitzenden. Om het eggie.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Dat kan dus vanaf nu. Je kunt de Hangout volgen via Google Plus, en met een beetje mazzel zelfs meepraten met onze medewerkers en andere belangstellenden, maar je kunt er ook naar kijken alsof het een uitzending van Pauw&Witteman betreft: op .

Vanavond om 22:30 precies hopen we Daniël Bertina vers van de voorstelling achter zijn laptop aan te treffen, en vragen we ondertussen aan onze recensent Tom Klaassen wat hij nou echt van Antony en het Metropole orkest vond. En u kunt natuurlijk vragen stellen. Hoe, dat gaat zich als het goed is vanzelf uitvinden.

Check voorlopig in ieder geval onze twitter– en facebookpagina’s voor meer details en bookmark de hangout-pagina van Google Plus, en ons Youtubekanaal voor updates. En word vriend van ons profiel.

 

Foto bovenaan:
Scroll naar top