Er zijn dagen bij geweest dat we 1500 pageviews hadden. Jullie, 2500 van onze trouwste bezoekers, kwamen tot nu toe zorgen voor 14000 kijkjes op dedodo.nl, en jullie bleven gemiddeld drie minuten rondkijken. Gemiddeld. Daar zijn we trots op. Kennelijk wisten we jullie aandacht te trekken en vast te houden. Dat zijn dus goede cijfers voor een online festivaldagkrant als De Dodo, die het moet redden zonder schreeuwlelijks, zonder marketingbudget maar met een overdosis enthousiasme en professionele innovatiedrang.

Daar doen we het voor.

Op maandag 25 juni om 22:30, doen we het nog een keer: de live hangout van onze journalisten, te volgen via google plus, youtube en natuurlijk onze websites.

Meepraten kan via twitter, met hashtag #hf12hangout. Denk je een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan het gesprek en heb je een computer met webcam en google plus-account, kun je ook vragen om een plekje in de hangout. We hebben een paar ereplaatsen in de aanbieding. Mail naar hangout@cultureelpersbureau.nl

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Dus: tot vanavond, 25 juni 2012.

Houd dit bericht in de gaten: vanavond is ook via deze pagina de hangout te volgen.

Comments are closed.