Er zijn dagen bij geweest dat we 1500 pageviews hadden. Jullie, 2500 van onze trouwste bezoekers, kwamen tot nu toe zorgen voor 14000 kijkjes op dedodo.nl, en jullie bleven gemiddeld drie minuten rondkijken. Gemiddeld. Daar zijn we trots op. Kennelijk wisten we jullie aandacht te trekken en vast te houden. Dat zijn dus goede voor een festivaldagkrant als , die het moet redden zonder schreeuwlelijks, zonder marketingbudget maar met een overdosis enthousiasme en professionele innovatiedrang.

Daar doen we het voor.

Op maandag 25 juni om 22:30, doen we het nog een keer: de live hangout van onze journalisten, te volgen via google plus, youtube en natuurlijk onze websites.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Meepraten kan via twitter, met hashtag #hf12hangout. Denk je een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan het gesprek en heb je een computer met webcam en google plus-account, kun je ook vragen om een plekje in de hangout. We hebben een paar ereplaatsen in de aanbieding. Mail naar hangout@cultureelpersbureau.nl

Dus: tot vanavond, 25 juni 2012.

Houd dit bericht in de gaten: vanavond is ook via deze pagina de hangout te volgen.

Foto bovenaan:

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top