Ach, what the heck. We kunnen het stuk natuurlijk eerst zelf bestuderen en er dan met een gepeperde reactie en duiding op komen, en die komt ook zeker nog. Maar waarom het plezier uitstellen als je het ook nu kunt hebben? Daarom: lees ook zelf de kunstvisie van Jet , de eerste cultuurminister in jaren die zowaar inhoudelijk over haar werkterrein blijkt te hebben nagedacht.

Mocht zich al een mening opdringen, die er zeker uit moet: schroom niet om te reageren. En als je denkt dat je er echt heel veel over te zeggen hebt: stuur een gastblog in. We hebben daar plek voor, als we niet voor die tijd ge-d-dost worden door Amerikaanse neoconservatieven, that is.

https://cultureelpersbureau.nl//wp-content/uploads/2013/06/cultuur-beweegt-de-betekenis-van-cultuur-in-een-veranderde-samenleving.pdf

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

 

 

Foto bovenaan:
Scroll naar top