Leedvermaak is iets prachtig en diep menselijks. Regisseur, scenarist en filmproducent Paul Ruven – bekend van de ene Neerlandse filmkraker na de andere, zo noemen wij Het Bombardement – kreeg onlangs een imposante bak kritische stront over zich heengestort naar aanleiding van zijn nieuwe baksel De Overgave. Zó veel, dat de Amsterdamse bioscopen zich er niet aan wilden branden.

Let op. Dit bericht is meer dan een jaar oud, en kan dus inmiddels zijn ingehaald door de tijd

Toch laat Ruven zich niet kisten.

Hij twitterde vandaag jubelend:
2

Ware het niet dat hij zélf de zaal gehuurd heeft. Buiten de reguliere programmering om. Dus.

Ja. Zo kan het ook. We houden u op de hoogte.

1

*Update*

Allemaal onzin, aldus Ruven. Hij twitterde:

IMG_4836

Vermoedelijk hebben we hier te maken met een kek pr-stuntje van Ruven & consorten. Hoe dan ook. Onze interesse – in deze ongetwijfelde BEUKER van ‘n film – is gewekt. Zie de Facebookpagina Samen overgeven bij de overgave voor meer informatie.

Foto bovenaan:
Scroll naar top