Leedvermaak is iets prachtig en diep menselijks. Regisseur, scenarist en filmproducent Paul Ruven – bekend van de ene Neerlandse filmkraker na de andere, zo noemen wij Het Bombardement – kreeg onlangs een imposante bak kritische stront over zich heengestort naar aanleiding van zijn nieuwe baksel De Overgave. Zó veel, dat de Amsterdamse bioscopen zich er niet aan wilden branden.

Toch laat Ruven zich niet kisten.

Hij twitterde vandaag jubelend:
2

Ware het niet dat hij zélf de zaal gehuurd heeft. Buiten de reguliere programmering om. Dus.

Ja. Zo kan het ook. We houden u op de hoogte.

1

*Update*

Allemaal onzin, aldus Ruven. Hij twitterde:

IMG_4836

Vermoedelijk hebben we hier te maken met een kek pr-stuntje van Ruven & consorten. Hoe dan ook. Onze interesse – in deze ongetwijfelde BEUKER van ‘n film – is gewekt. Zie de Facebookpagina Samen overgeven bij de overgave voor meer informatie.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login