Meteen naar de inhoud

If Mama Ain’t Happy valt ook op Go Short weer in de prijzen

Vorig jaar sprong If Mama Ain't Happy, Nobody's Happy van Mea de Jong bij de eindexamenpresentatie van de Filmacademie al in het oog. De Jong zet haar vader en moeder voor de camera en onderzoekt het lege-nestsyndroom. Haar inventieve aanpak leidt tot een aanstekelijk portret van vier generaties dat nu op het Go Short Festival de prijs van de jongerenjury kreeg. Dit vinden de jeugdige keurmeesters:

"De winnende film is erg speciaal en anders dan andere films die we gezien hebben. De personage...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Leo Bankersen

Leo Bankersen schrijft over film sinds Chinatown en Night of the Living Dead. Recenseerde als freelance filmjournalist lange tijd voor de GPD. Is nu, onder andere, een van de vaste bijdragers aan De Filmkrant. Breekt graag een lans voor kinderfilms, documentaires en films uit niet-westerse landen. Andere specialiteiten: digitale zaken en filmeducatie.Bekijk alle berichten van deze auteur