Meteen naar de inhoud

IDFA-special (3): Nederlandse winnaar A Strange Love Affair With Ego is intiem en grensverleggend

Even denk je dat Ester Gould met 'A Strange Love Affair With Ego' het onmogelijke heeft gedaan. De tijd terugdraaien. Filmen wat alleen nog maar herinnering is. Want terwijl we vernemen hoe ze haar twee jaar oudere zus Rowan altijd al bewonderde zien we iets dergelijks gebeuren in een groepje spelende kinderen op het Schotse platteland. De aanvoerder is een meisje dat blaakt van zelfvertrouwen. Voorbestemd om te bewijzen dat je 'alles kan zijn wat je wilt'. Een meisje dat, begrijpen we, een dubb...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Leo Bankersen

Leo Bankersen schrijft over film sinds Chinatown en Night of the Living Dead. Recenseerde als freelance filmjournalist lange tijd voor de GPD. Is nu, onder andere, een van de vaste bijdragers aan De Filmkrant. Breekt graag een lans voor kinderfilms, documentaires en films uit niet-westerse landen. Andere specialiteiten: digitale zaken en filmeducatie.Bekijk alle berichten van deze auteur