Meteen naar de inhoud

Wat te doen met de VVD?

Wie in de cultuursector werkt, hoeft niet heel veel te verwachten van de VVD. De partij probeert de laatste tijd echter een ander gezicht te laten zien. De nieuwe cultuurwoordvoerder van de rechtsliberalen heeft immers nog maar kortgeleden een motie ingediend waarin de VVD zowaar 10 miljoen teruggeeft van de ruim 250 miljoen die de landelijke overheid van de kunsten afpakte. Het mooiste is, dat het geld niet eens ergens anders is weggejat, zoals tot nu toe gebruikelijk was.

Om het feest comp...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Wijbrand Schaap

Cultuurpers heet het geesteskind dat ik in 2009 op de wereld zette. Voor ik dat deed was ik (sinds 1996) kunstverslaggever voor onder meer Algemeen Dagblad, Utrechts Nieuwsblad, Rotterdams Dagblad en GPD. Daarvoor deed ik van alles. Studeren enzo. Theater maken. Inspraakavonden notuleren. In een bandje spelen. Ik schreef - en schrijf ook voor specialistische bladen als TM, Boekman, Ons Erfdeel en De Vogelvrije Fietser. Ik help je met schrijven als je het heel lief vraagt. Ik ben getrouwd met Suzanne Brink en heb een kat die Edje heet, een pup die Fonzie heet en een hond die genoemd is naar Rufus Wainwright.Bekijk alle berichten van deze auteur