Voor organisaties, groepen en bedrijven hebben we een speciaal en zeer aantrekkelijk aanbod: het groeps- of bedrijfsabonnement. Met zo’n abonnement krijg je de mogelijkheid om zelf cultuurpers-abonnementen uit te geven aan vrienden, bekenden, je netwerk of je personeel.

Die abonnementen kun je zelf eenvoudig aanmaken, maar mocht je daar geen tijd voor hebben, kan Cultuurpers het ook voor je doen. Zelf houd je altijd controle over wie er van je diensten profijt heeft. Je krijgt daarvoor een eigen gebruiksvriendelijke beheerspagina op onze website.

Prijzen

De meervoudige abonnementen hebben allemaal een minimumprijs verbonden aan het maximum aantal abonnementen dat je kunt uitgeven. De prijs geeft flinke korting op een normaal jaarabonnement.

Kijk hier voor het overzicht:

https://cultureelpersbureau.nl//plans/groepsabonnementen/

Mail voor meer informatie naar:info@cultureelpersbureau.nl