Breek de betaalmuur, word een van onze nieuwe abonnees *)

Foto door Brian Rinker Flickr CC-BY

Cultuurpers is een onmisbare aanvulling op het cultuurnieuws in je krant, of op tv. Onafhankelijk, eigenzinnig, rebels en vooral nuttig.

Er wordt immers al genoeg onzin verteld over kunst.

Je zult begrijpen dat we niet de miljoenen lezers bedienen waar de grote uitgevers en hun adverteerders van bestaan.

Goed verhaal hè? We bieden het je gratis aan. Wil je een donatie doen? Dan kan dat via de blendle-knop onderaan. Of via de Patreon-knop. Nog beter.
(Wellicht ben je al lid en zien wij dat over het hoofd. Log dan hier nog een keer in, sorry: (ben je gelijk van die Blendle knop af), maar anders vinden wij het fijn als je lid wordt, of een vrije gift achterlaat”.)

Deze club ontvangt geen subsidie. Voor ons bestaan vertrouwen we volledig op jou, onze lezer. Jij bent de reden van ons bestaan. Jij ben degene die ons bestaan mogelijk maakt. Dat kan al met een abonnement voor een maand.

*) Met duizend abonnees gaan we de betaalmuur afbreken!

De voordelen van een abonnement op Cultuurpers:

1 Help ons de betaalmuur af te breken

Soms staat er een betaalknop bij een verhaal. Van de kiosk van Blendle. Met de opbrengst daarvan kunnen we ons werk volhouden. Maar liever hebben we geen muren. Liever vertellen we alles aan zoveel mogelijk mensen. Met een abonnement zorg je ervoor dat er weer een steentje uit die betaalmuur gaat.

2 Welkom in een netwerk van kenners

Je bent geïnteresseerd in kunst en cultuur. Samen met alle andere abonnees maak je zo deel uit van een netwerk van liefhebbers en deskundigen. We bieden je de mogelijkheid om mensen te ontmoeten waarmee je minstens 1 ding gemeen hebt: hartstocht voor het betere verhaal over de kunsten.

3 Je houdt de kunstwereld bij de les

Wie controleert de macht? In steeds meer steden zit  geen onafhankelijke verslaggever meer bij de gemeenteraadsvergaderingen. In de kunst opereren steeds meer commissies, besturen, ministers, managers en raden van toezicht zonder onafhankelijk toezicht van journalisten. Je kunt er met een abonnement voor zorgen dat niemand ongemerkt buiten zijn boekje gaat.

4 Je draagt bij aan iets unieks

Zoiets als Cultuurpers is er nergens. Dat mag niet verloren gaan, toch?

5 50% KORTING!

Gebruik de couponcode BREEKDEMUUR bij het invullen van je gegevens.

Kies hieronder een abonnement dat bij je past.

Abonnement per dag, per maand of per jaar?
Lid
50€ / jaar
Een echt lidmaatschap (we zijn een coöperatie)
plus: Alle artikelen zonder rommel, zoals betaalknoppen en advertenties (na inlog)
plus: Speciale ledenaanbiedingen
plus: Meepraten over koers
plus: Onze enorme dankbaarheid
Maandkaart
5€ / maand
Toegang tot al onze artikelen
Fijn bericht? Gebruik de Blendle knop hierboven voor een kleine donatie. Of bepaal zelf hoe je Wijbrand Schaap een complimentje geeft met Patreon. (heel fijn systeem!)
Deel dit: