Linda Huijsmans en Wijbrand Schaap praten je in een dik half uur bij over de achtergronden van het grotere Cultuurpers Nieuws van de afgelopen weken. Het gaat nog even over de bloot/naakt-toestanden in de kunst, maar het gaat natuurlijk ook over geld, dat miljoen dat de podiumkunstenaars door neus werd geboord door een ruzie in het bestuur van het Sociaal Fonds. En dan hebben we het ook nog over selfpublishing. Daarover komt in januari een hele podcast, met als speciale gast: Jacqueline Zirkzee, die ons alles gaat vertellen over haar ervaringen met het zelf uitgeven van boeken.

Let op. Dit bericht is meer dan een jaar oud, en kan dus inmiddels zijn ingehaald door de tijd

Luister, en word daarna lid van Cultuurpers. het is de kunst waard.

Laat weten wat je ervan vindt
Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

Foto bovenaan:
Scroll naar top