Ieder jaar barst TivoliVredenburg uit haar voegen op oudjaarsavond. In alle zalen feest en vuurwerk op ooghoogte vanaf het grote binnenplein op 40 meter hoog – maar dit jaar blijven de deuren dicht. Daarom presenteert TivoliVredenburg online een alternatief oudejaarsprogramma om 2020 toch nog goed af te sluiten: NYE – The Home Show.

Michiel Peeters, programmeur nachtprogramma bij TivoliVredenburg: ‘Met The Home Show willen we onze bezoekers voorzien van een tof programma, waar of met wie ze ook zijn. TivoliVredenburg is een plek die mensen met elkaar verbindt. Als dat niet in het echt kan, doen we dat virtueel. Een moment als oudjaarsavond, zeker na een bizar jaar als dit, is dan extra belangrijk’.

The Home Show wordt gratis aangeboden dankzij sponsoring van partner Bud. Het programma bestaat uit een quiz en een DJ-set met bijpassende visuals. Quizmaster Dzifa Kusenuh presenteert vijf rondes waarin de meest bizarre, hilarische en noemenswaardige hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar worden behandeld. De beste teams vallen natuurlijk in de prijzen. Na de quiz vullen DJ St. Paul en VJ Switchdoctor de huiskamers met de beste muziek en gave beelden van het afgelopen decennium.

Eerder maakte TivoliVredenburg al bekend ook op Kerstavond een online programma te presenteren: De Nieuwe Nachtmis. Een seculier programma vol muziek, theater en bezinning.

Persbericht
Dit is een persbericht van een van onze leden. Persberichten van leden met een ‘bijzonder’ lidmaatschap worden onverkort doorgeplaatst en gedeeld met onze volgers op sociale media. Ook meedoen? Word BIJZONDER lid!
Goed om te weten Goed om te weten
NYE: The Home Show
31 december 2020
Aanvang 21.00 uur
Gratis
www.tivolivredenburg.nl/NYE
Laat weten wat je ervan vindt
Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

Foto bovenaan:
Scroll naar top