Meteen naar de inhoud

Quizzen en dansen vanuit je eigen woonkamer met The Home Show

Cultuurpers ledenservice

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een bijpassend lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door laten plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Ieder jaar barst TivoliVredenburg uit haar voegen op oudjaarsavond. In alle zalen feest en vuurwerk op ooghoogte vanaf het grote binnenplein op 40 meter hoog - maar dit jaar blijven de deuren dicht. Daarom presenteert TivoliVredenburg online een alternatief oudejaarsprogramma om 2020 toch nog goed af te sluiten: NYE - The Home Show.

Michiel Peeters, programmeur nachtprogramma bij TivoliVredenburg: ‘Met The Home Show willen we onze bezoekers voorzien van een tof programma, waar of met wie ze o...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur