Beste lezer: Donaties zijn welkom!
Avatar Je kunt dit verhaal gratis lezen. Dat kan dankzij donaties van lezers. Je mag helemaal zelf bepalen wat dit verhaal je waard is.
Beloon de schrijver!

Waardeer dit verhaal!

We maken je donatie rechtstreeks aan de auteur over!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Deze aflevering, nummer 5 alweer in een steeds beter beluisterde podcastserie, gaat het over de toekomst van het theater. Een toekomst na Corona, natuurlijk, maar ook de toekomst zoals sommige theatermakers en -journalisten die zich dromen. () en Wijbrand Schaap (Cultuurpers) praten bijvoorbeeld over , de spraakmakende artistiek leider van (België). Die kwam een paar jaar geleden binnen bij de zuiderburen met een heus manifest.

Zo’n manifest, dat hadden we alweer een tijdje niet gezien, en Marijn praat je bij over wat we daarmee aanmoeten. In een recent zegt Rau bijvoorbeeld ook dat wat hem betreft critici aan de regietafel van het theater moeten aanschuiven. Wat vinden we daarvan?

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Luister en huiver. Want het gaat natuurlijk ook over de macht van de criticus. En over theater na corona. Want daar is een hoop over te zeggen.

Foto bovenaan:
Milo Rau. Foto Bea Borgers
Nog steeds. Waardeer de auteur!
Onafhankelijke cultuurjournalistiek is nog steeds nodig. Wij doen het al elf jaar, met succes, dankzij donaties! Bepaal dus zelf wat dit verhaal je waard is en doneer!

Waardeer dit verhaal!

We maken je donatie rechtstreeks aan de auteur over!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top