De 74e editie van het Holland Festival start op 3 juni

Het Holland Festival gaat op 3 juni van start met de voorstelling Die ersten Menschen van Rudi Stephan door De Nationale Opera, een stream van async at the Park Avenue Armory door Ryuichi Sakamoto en Stephen Nomura Schible, en de eerste episode van de podcast Soft Valkyrie van David Kanaga.

Toestemming Rijksoverheid

Afgelopen week ontving het Holland Festival toestemming van de Rijksoverheid om op 3 juni te starten met het festival op verschillende locaties in en om Amsterdam. De 74e editie van het Holland Festival, het internationale podiumkunstenfestival in Nederland, vindt plaats van 3 tot en met 27 juni. Het bestaat dit jaar uit 23 verschillende producties, met in totaal 80 voorstellingen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het festival start woensdag 26 mei om 14.00 uur online. Vanwege de coronamaatregelen is de capaciteit voor de livevoorstellingen dit jaar beperkt, een aantal voorstellingen is ook online te bezichtigen.

Testen voor Toegang

Het Holland Festival valt onder testen-voor-toegang. Dat houdt in dat alle bezoekers zich moeten laten testen via Testen voor toegang, ook als zij al zijn gevaccineerd. Op vertoon van een negatieve coronatest en ticket zijn de voorstellingen te bezoeken.

Persbericht
Dit is een persbericht van een van onze leden. Culturele organisaties die lid zijn van Cultuurpers kunnen persberichten indienen, die vervolgens onverkort worden doorgeplaatst en gedeeld met onze volgers op sociale media. Ook meedoen? Word lid met je organisatie!!

Foto bovenaan:
coronatest