Spannend onderdeel van het documentairefestival IDFA is altijd DocLab, dat dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert. Spannend, want een inspirerende en vaak verrassende vrijplaats met filmmakers en kunstenaars die de werkelijkheid via al dan niet virtuele media en ongewone technieken te lijf gaan.

Het thema is dit jaar 'Liminal Reality', de liminale werkelijkheid. Niet omdat het iets heel nieuws zou zijn, maar juist omdat het eigenlijk al vanaf het begin het gebied was waarop DocLab zich beg...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Scroll naar top