De naam Xynix was inderdaad wat achterhaald. En omdat dankzij de inspanningen van het eigen gezelschap en het als jeugdoperafestival begonnen Yo! Opera de opera tegenwoordig ook voor geschikt blijkt, is een volwassenener nam gepast: .

Het gezelschap heeft zich gevestigd in in een voormalig bedrijfspand bij het station: De Verensmederij. Het pand is na een verbouwing nu in gebruik als laboratorium, en repetitieruimte voor opera’s voor de kleineren onder ons. In de Verensmederij zal het operahuis, dat zich uniek weet in de wereld, de komende tijd opera’s brengen als: ‘Keizer is knetter’ (7+), de kerstvoorstelling ‘Het meisje met de zwavelstokjes’ (6+) en de jazzopera ‘FEEKS’ (12+)

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Inlichtingen: www.hollandopera.nl

Foto bovenaan:
Scroll naar top