Het komt regelmatig voor dat u iets ziet of hoort, in de tram, op de trein, onderweg, op . Maar ook op straat, in uw eigen huis. En dat u denkt: wat is dat? Grote kans dat u met ‘’ te maken heeft. En dat kan allerlei bijwerkingen hebben: plezier, rillingen, verwarring, verdriet, of zelfs onverschilligheid, en depressie. Kunst kan, zo weten we sinds Stendahl, ook misselijkheid veroorzaken. Of diep .

Dat ontwricht allemaal de samenleving. Daar kan niet genoeg voor gewaarschuwd worden.

Wij vragen u daarom een foto, of beschrijving van het verwarrende object te geven, zodat anderen alert gemaakt kunnen worden en er wellicht eindelijk iets aan gedaan wordt. Vindplaatsen en -tijden graag bijleveren. En vertel zo goed mogelijk wat de effecten zijn.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Kunst melden kan hier: http://meldpuntkunst.nl/submit

Foto bovenaan:
Scroll naar top