Het komt regelmatig voor dat u iets ziet of hoort, in de tram, op de trein, onderweg, op vakantie. Maar ook op straat, in uw eigen huis. En dat u denkt: wat is dat? Grote kans dat u met ‘Kunst’ te maken heeft. En dat kan allerlei bijwerkingen hebben: plezier, rillingen, verwarring, verdriet, of zelfs onverschilligheid, en depressie. Kunst kan, zo weten we sinds Stendahl, ook misselijkheid veroorzaken. Of diep geluk.

Dat ontwricht allemaal de samenleving. Daar kan niet genoeg voor gewaarschuwd worden.

Wij vragen u daarom een foto, video of beschrijving van het verwarrende object te geven, zodat anderen alert gemaakt kunnen worden en er wellicht eindelijk iets aan gedaan wordt. Vindplaatsen en -tijden graag bijleveren. En vertel zo goed mogelijk wat de effecten zijn.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Kunst melden kan hier: http://meldpuntkunst.nl/submit