34 jaar samenvatten is onmogelijk. Evalueren kunnen we eigenlijk ook niet. Treuren omdat het dit jaar voor het laatst was? Misschien. Het festival dat in zijn jongvolwassen leven langs diepte- en hoogtepunten zeilde, gaat op in een nieuw festival en niemand weet op dit moment, 28 april 2012, nog hoe dat festival gaat heten, en wat het in zal gaan houden.

is in ieder geval bij de laatste twee edities van Springdance aanwezig geweest, en ons team kan terugkijken op twee spannende edities. Onvergelijkbaar, zelfs voor kenners. Voor de herinnering, ons journaal in een langere versie.

En voor de credits: de journaals werden gefilmd met 2 Kodak Zi8-HD pocketcamera’s en soms 1 Canon 7D DSLR. Het geluid werd opgenomen via een combinatie van Azden-microfoon en Zoom H2 geluidsrecorder, belicht door Rotolight led-lampen en dit alles werd vervoerd op een Fietsfabriekfiets en bediend door Wijbrand Schaap, die de zaak daarna monteerde met het open source -editingprogramma OpenShot op een Ubuntu-machine.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

De eindredactie van de artikelen was in handen van Madeleine Rood

En, last but not least: de iPhone van onze host, Daniël Bertina. Voor een geheel eigen overzicht van het festival:

Foto bovenaan:

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top