Toptheater uit alle hoeken van de wereld, grote namen waarop we nooit meer hadden durven hopen, en een journaal dat we op onverwachte tijden gaan uitzenden. Festivaldagkrant De Dodo, inmiddels een begrip in festivalland, gaat dit jaar helemaal los op het Holland Festival.

Natuurlijk. Het is de droom van iedere blogger, professioneel of amateur, om bij de voorstellingen van het Holland te mogen zijn. Voor ons team is dat niet anders. Maar we willen meer. Immers: het traditionele voorstellinkje zien, stukje en daarna jezelf recensent noemen: het voelt wat belegen. Daarom proberen we steeds weer nieuwe methoden uit, nieuwe manieren om u iets te vertellen over waarom deze of gene kunstenaar, of die-en-die vorostelling ertoe doet, of juist gemeden moet worden, of waarom u het gewoon helemaal zelf uit moet zoeken.

Een belangrijk doel van de coöperatie die het cultureel persbureau sinds kort is, bestaat uit het innoveren van de kunstjournalistiek. Daar hebben we u dus bij nodig. Om ons te laten weten of we het een beetje leuk doen, of dat we er niets van bakken.

We vragen u daarom of u ons even hinderlijk wilt volgen als wij het het Holland Festival volgen. Bekijk onze Stanislavski-journaals, die semi-live worden geproduceerd voor vers van de lever-nieuws en reacties over het meest prestigieuze festival van .

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Volg het op dedodo.nl, via onze twitter, en op onze facebookpagina, abonneer je op ons youtube-kanaal en check zo nu en dan pinterest voor mooie beelden.

En reageer.

 

Foto bovenaan:
Scroll naar top