Meteen naar de inhoud

De Dodo gaat zich een slag in de rondte werken om u alles te vertellen over het Holland Festival 2012 #hf12

 Toptheater uit alle hoeken van de wereld, grote namen waarop we nooit meer hadden durven hopen, en een journaal dat we op onverwachte tijden gaan uitzenden. Festivaldagkrant De Dodo, inmiddels een begrip in festivalland, gaat dit jaar helemaal los op het Holland Festival.

Natuurlijk. Het is de droom van iedere blogger, professioneel of amateur, om bij de voorstellingen van het Holland Festival te mogen zijn. Voor ons team is dat niet anders. Maar we willen meer. Immers: het traditionele voorstellinkje zien, stukje schrijven en daarna jezelf recensent noemen: het voelt wat belegen. Daarom proberen we steeds weer nieuwe methoden uit, nieuwe manieren om u iets te vertellen over waarom deze of gene kunstenaar, of die-en-die vorostelling ertoe doet, of juist gemeden moet worden, of waarom u het gewoon helemaal zelf uit moet zoeken.

Een belangrijk doel van de coöperatie die het cultureel persbureau sinds kort is, bestaat uit het innoveren van de kunstjournalistiek. Daar hebben we u dus bij nodig. Om ons te laten weten of we het een beetje leuk doen, of dat we er niets van bakken.

We vragen u daarom of u ons even hinderlijk wilt volgen als wij het het Holland Festival volgen. Bekijk onze Stanislavski-journaals, die semi-live worden geproduceerd voor vers van de lever-nieuws en reacties over het meest prestigieuze festival van Nederland.

Volg het op dedodo.nl, via onze twitter, en op onze facebookpagina, abonneer je op ons youtube-kanaal en check zo nu en dan pinterest voor mooie beelden.

En reageer.

 

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur