Voor de tweede keer deze maand dreigen de weergoden roet in het eten te gooien bij het Holland Festival. Viel het aangekondigde noodweer van 21 juni reuze mee, voor vanavond, 28 juni, dreigt op dit moment (10:45) een ‘code rood’ afgegeven te worden door de alarmdiensten.

Volgens de stormchasers op het weerforum van meteo-service kan het vanavond wel eens flink misgaan. Hun taalgebruik is voor niet-ingewijden even raadselachtig als de teksten van Nostradamus of de Mayakalender, maar als zij het over een Cape van 1500 hebben, weet je dat het mis kan gaan. Lol voor hun, minder prettig voor wie vanavond in het Oosterpark in Amsterdam de live-feed van het simon Bolivar Orkest uit Venezuela wil meemaken.

Let op. Dit bericht is meer dan een jaar oud, en kan dus inmiddels zijn ingehaald door de tijd

Volg daarom hier de voorspellers, die er soms naast zitten, maar die meestal gelijk hebben. Ergens gaat het donderen vanavond. De vraag is waar.

 

 

Foto bovenaan:

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top