Meteen naar de inhoud

Ryan Goslings meningsplijtende debuut Lost River – kunst of kitsch?

Is voor u een film pas interessant als de meningen sterk uiteenlopen? Dan is Lost River (30 april in de bioscoop) een buitenkansje. Deze surrealistische visie op de Amerikaanse droom, gedraaid tussen de overwoekerde en met graffiti versierde ruïnes van Detroit, is het ambitieuze, naar een eigen scenario gerealiseerde regiedebuut van Ryan Gosling.

Als acteur maakte hij naam in opvallende films als Drive en Only God Forgives. Nu gebruikte hij zijn verbeeldingskracht om een eigen creatie in de w...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Leo Bankersen

Leo Bankersen schrijft over film sinds Chinatown en Night of the Living Dead. Recenseerde als freelance filmjournalist lange tijd voor de GPD. Is nu, onder andere, een van de vaste bijdragers aan De Filmkrant. Breekt graag een lans voor kinderfilms, documentaires en films uit niet-westerse landen. Andere specialiteiten: digitale zaken en filmeducatie.Bekijk alle berichten van deze auteur