Het bericht van het succesvolle roulement van de Nederlandse Prooi in ruim 4000 Chinese bioscopen is nog geen maand oud, of producent Shooting Star ziet alweer een naar gaan. De licentie voor De dirigent van Maria Peters is verkocht aan het Chinese Teamer International.

Beste lezer: Donaties zijn welkom!
Avatar Je kunt dit verhaal gratis lezen. Dat kan dankzij donaties van lezers. Je mag helemaal zelf bepalen wat dit verhaal je waard is.
Beloon de schrijver!

Waardeer dit verhaal!

We maken je donatie rechtstreeks aan de auteur over!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dat bedrijf hoopt de film daar in de uit te brengen. Mits de geen bezwaar heeft en De dirigent past binnen het quotum. Maximaal 34 internationale producties per jaar mogen meedelen in de Chinese recette.

Danielle Raaphorst van sales-agent Incredible Film legde het contact voor van De dirigent op het van Berlijn. De film zal ook op de markt van het festival van weer worden aangeboden.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Naast China hebben Taiwan, Zuid-Korea en Japan De dirigent aangekocht. Ook daar zal de film naar verwachting in de bioscoop komen. Raaphorst merkt op dat meerdere andere landen uit verschillende continenten interesse hebben getoond.

De dirigent ging op 25 oktober 2018 in Nederlandse première. Dit verhaal over de eerste vrouwelijke dirigent ter wereld die grote symfonie- leidde trok in ons land tot nu toe ruim 140.000 bezoekers. Inmiddels is de film nu ook on demand te bekijken en beschikbaar op dvd en blue ray.

Foto bovenaan:
Christanne de Bruijn als Antonia Brico in De dirigent (foto: Shooting Star)
Nog steeds. Waardeer de auteur!
Onafhankelijke cultuurjournalistiek is nog steeds nodig. Wij doen het al elf jaar, met succes, dankzij donaties! Bepaal dus zelf wat dit verhaal je waard is en doneer!

Waardeer dit verhaal!

We maken je donatie rechtstreeks aan de auteur over!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top