Meteen naar de inhoud

Vanja Kaludjercic volgt Bero Beyer op als nieuwe directeur Filmfestival Rotterdam

Over het vrouwenquotum hoeven de Nederlandse filmfestivals zich geen zorgen te maken. Van de vier belangrijkste – International Film Festival Rotterdam (IFFR), International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA), Nederlands Film Festival en Cinekid – staan er binnenkort weer drie onder leiding van een vrouw als directeur. Wanneer de komende 49e editie van het IFFR is afgerond stapt festivaldirecteur Bero Beyer over naar het Filmfonds. Vanaf februari 2020 treedt Vanja Kaludjercic aan als alg...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Leo Bankersen

Leo Bankersen schrijft over film sinds Chinatown en Night of the Living Dead. Recenseerde als freelance filmjournalist lange tijd voor de GPD. Is nu, onder andere, een van de vaste bijdragers aan De Filmkrant. Breekt graag een lans voor kinderfilms, documentaires en films uit niet-westerse landen. Andere specialiteiten: digitale zaken en filmeducatie.Bekijk alle berichten van deze auteur