Troost uit een voorbije tijd. Een korte film over het Goudse multi-media project ‘Waarom gaat het goed in je leven’?

In 2016 initieerde fotograaf en beeldend kunstenaar Jaap van den Berg een bijzonder project in Gouda. In het historische centrum op de Markt stelde hij diverse mensen van allerlei rangen en standen de vraag: Waarom gaat het goed in je leven? Mensen die op die vraag ingingen zette Van den Berg daarna op de foto.

Er werden 140 portretten gekozen voor een tentoonstelling in museum Gouda. In opdracht van museum Gouda en Jaap maakte ik er de volgende korte film bij, die in het museum tijdens de expositie van oktober 2016 tot februari 2017 werd vertoond.

In deze onzekere Corona tijden een hoopvol en relativerend project om nog eens in herinnering te roepen.

 

 

Cultuurpers is er voor de leden. Als lid maak je ons mogelijk.

Klik HIER en word lid!

Scroll naar top