In 2016 initieerde fotograaf en beeldend kunstenaar Jaap van den Berg een bijzonder project in . In het historische centrum op de Markt stelde hij diverse mensen van allerlei rangen en standen de vraag: Waarom gaat het goed in je leven? Mensen die op die vraag ingingen zette Van den Berg daarna op de foto.

Er werden 140 portretten gekozen voor een tentoonstelling in Gouda. In opdracht van museum Gouda en Jaap maakte ik er de volgende korte bij, die in het museum tijdens de expositie van oktober 2016 tot februari 2017 werd vertoond.

In deze onzekere tijden een hoopvol en relativerend project om nog eens in herinnering te roepen.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

 

 

Foto bovenaan:
Jaap van den Berg
Cultuurpers is er voor de leden. Als lid maak je ons mogelijk.

Klik HIER en word lid!

Scroll naar top