Meteen naar de inhoud

IDFA 2021 – Nederlandse documentaires zijn werelddocumentaires

Bepaal zelf de waarde!

We bieden je dit verhaal gratis aan. Om dat te kunnen doen hebben we jouw steun nodig.
Lees het verhaal, bepaal zelf onderaan wat dit verhaal je waard is. En doneer. Zo blijft deze site bestaan.


Het International Documentary Film Festival Amsterdam, dat op 17 november van start gaat en weer grotendeels op locatie plaatsvindt, verheugt zich dit jaar in een sterke Nederlandse selectie. Niet toevallig dus dat ook openingsfilm Four Journeys van Louis Hothothot een Nederlandse productie is. Al kan je in de verleiding komen deze dramatische, knellende en toch bevrijdende familiehereniging een Chinese film te noemen. Dat over de grenzen kijken is iets wat we bij meer Nederlandse documentaires ...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Leo Bankersen

Leo Bankersen schrijft over film sinds Chinatown en Night of the Living Dead. Recenseerde als freelance filmjournalist lange tijd voor de GPD. Is nu, onder andere, een van de vaste bijdragers aan De Filmkrant. Breekt graag een lans voor kinderfilms, documentaires en films uit niet-westerse landen. Andere specialiteiten: digitale zaken en filmeducatie.Bekijk alle berichten van deze auteur