Meteen naar de inhoud

Dolby Cinema gaat het echt worden: M:i5 nu ook in laserscherp beeld. Meer op komst.

Toen ik twee weken geleden schreef over de Nederlandse introductie van Dolby Cinema konden nog weinig titels voor dit nieuwe bioscoopformaat worden genoemd. Daar komt nu snel verandering in. Inside Out, Tomorrowland en San Andreas krijgen gezelschap van andere Hollywood-blockbusters.

De Tom Cruise-actiefilm Mission: Impossible - Rogue Nation (de vijfde in de serie) is nu ook beschikbaar in dit superbeeldformaat, naast een versie voor het al vertrouwde IMAX en uiteraard de gewone bioscoopversi...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Leo Bankersen

Leo Bankersen schrijft over film sinds Chinatown en Night of the Living Dead. Recenseerde als freelance filmjournalist lange tijd voor de GPD. Is nu, onder andere, een van de vaste bijdragers aan De Filmkrant. Breekt graag een lans voor kinderfilms, documentaires en films uit niet-westerse landen. Andere specialiteiten: digitale zaken en filmeducatie.Bekijk alle berichten van deze auteur