Meteen naar de inhoud

Producent Pixar-hit Inside Out: ‘Een al te beschermende opvoeding is niet goed.’

Bij de première in Cannes in mei dit jaar kreeg Inside Out, de nieuwe productie van Disney-Pixar, een staande ovatie. Met deze animatiefilm over de emoties van de elfjarige Riley had Pixar zichzelf overtroffen, zo was veelal de mening.

Binnenkort, op 18 november, wordt de dvd van Inside Out uitgebracht. Daar wil Disney natuurlijk even de aandacht op vestigen, dus is er gelegenheid voor telefonische interviews. We bellen met producent Jonas Rivera. Dat de film mooie kritieken kreeg weten we al...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Leo Bankersen

Leo Bankersen schrijft over film sinds Chinatown en Night of the Living Dead. Recenseerde als freelance filmjournalist lange tijd voor de GPD. Is nu, onder andere, een van de vaste bijdragers aan De Filmkrant. Breekt graag een lans voor kinderfilms, documentaires en films uit niet-westerse landen. Andere specialiteiten: digitale zaken en filmeducatie.Bekijk alle berichten van deze auteur