Natuurlijk missen we er wel eens eentje. En natuurlijk is Caro Emerald tof en Graffity 6 nieuw.  Maar in is meer cultuur dan veel gebruikers van reguliere beseffen. Diep in de jaren tachtig waren er al sporthallen vol voor Raï-muzikanten, en dat was jaren voordat Cheb Khaled met Aïsha tot de hitlijsten doordrong. De Kaapverdiaanse gemeenschap in was een paar jaar terug in diepe vanwege de van fadista Ildo Lobo, wiens concerten door duizenden bezocht werden in Nederland. In de krant lazen we daar niets van, op was er geen aandacht voor.
Binnenkort is er weer zo’n concert. Zo’n concert waarvan reguliere popjourmalisten niet weten of het goed, slecht of een regelrechte hoax is, maar als we de televisieopnames mogen geloven zijn Haifa Wehbe en Tamer Hosny megasterren in de Arabische wereld. 29 januari verkopen zij wellicht de Heineken Music Hall uit voor prijzen waarvoor anderen doorgaans naar de Rolling Stones gaan: 250 euro voor de vip-plaatsen, dat is niet helemaal niks.
Waar wij nou benieuwd naar zijn: is het wat? En wat zou DWDD ermee doen?
Hierbij alvast de ’s, zodat je zelf kunt beoordelen of het nog wat wordt met dat Boerkaverbod van het kabinet.

2 reacties op “Tamer wie?! Haifa wat?! Sommige megaconcerten gaan totaal voorbij aan de media, zoals dat van Tamer Hosny en Haifa Wehbe”

  1. Avatar

    slechte organisatie, te lang gewacht!! niks liep volgens de planning, het was niks aan met haifa, er waren zo weinig mensen dat je ze gewoon kon tellen!! TAMER WAS WEL ERG GEZELLIG! WAS SUPER LEUK! HIJ MAAKTE ER PAS EEN FEEST VAN!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top