Meteen naar de inhoud

Tamer wie?! Haifa wat?! Sommige megaconcerten gaan totaal voorbij aan de media, zoals dat van Tamer Hosny en Haifa Wehbe

Natuurlijk missen we er wel eens eentje. En natuurlijk is Caro Emerald tof en Graffity 6 nieuw.  Maar in Nederland is meer cultuur dan veel gebruikers van reguliere media beseffen. Diep in de jaren tachtig waren er al sporthallen vol voor Raï-muzikanten, en dat was jaren voordat Cheb Khaled met Aïsha tot de hitlijsten doordrong. De Kaapverdiaanse gemeenschap in Rotterdam was een paar jaar terug in diepe rouw vanwege de dood van fadista Ildo Lobo, wiens concerten door duizenden bezocht werden in Nederland. In de krant lazen we daar niets van, op tv was er geen aandacht voor.
Binnenkort is er weer zo’n concert. Zo’n concert waarvan reguliere popjourmalisten niet weten of het goed, slecht of een regelrechte hoax is, maar als we de televisieopnames mogen geloven zijn Haifa Wehbe en Tamer Hosny megasterren in de Arabische wereld. 29 januari verkopen zij wellicht de Heineken Music Hall uit voor prijzen waarvoor anderen doorgaans naar de Rolling Stones gaan: 250 euro voor de vip-plaatsen, dat is niet helemaal niks.
Waar wij nou benieuwd naar zijn: is het wat? En wat zou DWDD ermee doen?
Hierbij alvast de video’s, zodat je zelf kunt beoordelen of het nog wat wordt met dat Boerkaverbod van het kabinet.

2 reacties op “Tamer wie?! Haifa wat?! Sommige megaconcerten gaan totaal voorbij aan de media, zoals dat van Tamer Hosny en Haifa Wehbe”

  1. slechte organisatie, te lang gewacht!! niks liep volgens de planning, het was niks aan met haifa, er waren zo weinig mensen dat je ze gewoon kon tellen!! TAMER WAS WEL ERG GEZELLIG! WAS SUPER LEUK! HIJ MAAKTE ER PAS EEN FEEST VAN!

Reacties zijn gesloten.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
4 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
KLein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

%d bloggers liken dit: