Het Holland Festival, dat doen we al jaren. Het is zonder meer het hoogtepunt van het culturele seizoen. Op het Holland Festival zie je hoe de internationale kunstwereld erbij hangt. Onder de vaardige leiding van Pierre Audi is het hele gebeuren de laatste jaren ook nog eens een stuk minder elitair en hoogdravend geworden dan vroeger. Een kaartje kost ook vaak een stuk minder dan een avondje André Rieu in Maastricht, om maar wat te zeggen.

Kortom: geen reden om niet te gaan, maar we kunnen ons voorstellen dat u niet alles kunt zien. Daar zijn wij dan weer handig voor. Onze verslaggevers zijn ervaren Holland Festivalgangers, dus we  weten wat er te halen valt. Zij kunnen u vertellen over wat u gemist heeft, wat u graag had gezien, of bevestigen waarom u dat ene ding nou liever gemist had, of waarom uw smaak een lesje behoeft. Alles is mogelijk.

We hebben 12 verslaggevers in de aanbieding. Daar kunt u een voorkeur voor opgeven. Verslaggevers die gepokt en gemazeld zijn in de cultuur, en die u dus om een boodschap kunt sturen. Uw voorkeur telt mee in de uiteindelijke keuze die we als redactie maken.

Het kan ook zijn dat u liever zelf gaat kijken, en een recensie wilt schrijven. Dat kan, als u lid wordt. Geef dan ook in het formulier hieronder aan dat u lid wilt worden en over welke voorstelling u kunt en wilt schrijven. We hanteren voor schrijvende leden wel kwaliteitscriteria, dus een gesprek vooraf is wel verplicht. Bent u eenmaal schrijvend lid, deelt u mee in de opbrengst van de coöperatie.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

[wpgform id=’15493′]

 

3 REACTIES

Comments are closed.