Meteen naar de inhoud

We hebben kaartjes: u mag zeggen waar we heen moeten in het Holland Festival

Het Holland Festival, dat doen we al jaren. Het is zonder meer het hoogtepunt van het culturele seizoen. Op het Holland Festival zie je hoe de internationale kunstwereld erbij hangt. Onder de vaardige leiding van Pierre Audi is het hele gebeuren de laatste jaren ook nog eens een stuk minder elitair en hoogdravend geworden dan vroeger. Een kaartje kost ook vaak een stuk minder dan een avondje André Rieu in Maastricht, om maar wat te zeggen.

Kortom: geen reden om niet te gaan, maar we kunnen ons voorstellen dat u niet alles kunt zien. Daar zijn wij dan weer handig voor. Onze verslaggevers zijn ervaren Holland Festivalgangers, dus we  weten wat er te halen valt. Zij kunnen u vertellen over wat u gemist heeft, wat u graag had gezien, of bevestigen waarom u dat ene ding nou liever gemist had, of waarom uw smaak een lesje behoeft. Alles is mogelijk.

We hebben 12 verslaggevers in de aanbieding. Daar kunt u een voorkeur voor opgeven. Verslaggevers die gepokt en gemazeld zijn in de cultuur, en die u dus om een boodschap kunt sturen. Uw voorkeur telt mee in de uiteindelijke keuze die we als redactie maken.

[Tweet “We hebben 12 verslaggevers in de aanbieding. Daar kunt u een voorkeur voor opgeven”]

Het kan ook zijn dat u liever zelf gaat kijken, en een recensie wilt schrijven. Dat kan, als u lid wordt. Geef dan ook in het formulier hieronder aan dat u lid wilt worden en over welke voorstelling u kunt en wilt schrijven. We hanteren voor schrijvende leden wel kwaliteitscriteria, dus een gesprek vooraf is wel verplicht. Bent u eenmaal schrijvend lid, deelt u mee in de opbrengst van de coöperatie.

[wpgform id=’15493′]

 

3 reacties op “We hebben kaartjes: u mag zeggen waar we heen moeten in het Holland Festival”

Reacties zijn gesloten.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5€ / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18€ / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36€ / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands