Het Holland Festival, dat doen we al jaren. Het is zonder meer het hoogtepunt van het culturele seizoen. Op het Holland Festival zie je hoe de internationale kunstwereld erbij hangt. Onder de vaardige leiding van Pierre Audi is het hele gebeuren de laatste jaren ook nog eens een stuk minder elitair en hoogdravend geworden dan vroeger. Een kaartje kost ook vaak een stuk minder dan een avondje André Rieu in Maastricht, om maar wat te zeggen.

Let op. Dit bericht is meer dan een jaar oud, en kan dus inmiddels zijn ingehaald door de tijd

Kortom: geen reden om niet te gaan, maar we kunnen ons voorstellen dat u niet alles kunt zien. Daar zijn wij dan weer handig voor. Onze verslaggevers zijn ervaren Holland Festivalgangers, dus we  weten wat er te halen valt. Zij kunnen u vertellen over wat u gemist heeft, wat u graag had gezien, of bevestigen waarom u dat ene ding nou liever gemist had, of waarom uw smaak een lesje behoeft. Alles is mogelijk.

We hebben 12 verslaggevers in de aanbieding. Daar kunt u een voorkeur voor opgeven. Verslaggevers die gepokt en gemazeld zijn in de cultuur, en die u dus om een boodschap kunt sturen. Uw voorkeur telt mee in de uiteindelijke keuze die we als redactie maken.

[Tweet “We hebben 12 verslaggevers in de aanbieding. Daar kunt u een voorkeur voor opgeven”]

Het kan ook zijn dat u liever zelf gaat kijken, en een recensie wilt schrijven. Dat kan, als u lid wordt. Geef dan ook in het formulier hieronder aan dat u lid wilt worden en over welke voorstelling u kunt en wilt schrijven. We hanteren voor schrijvende leden wel kwaliteitscriteria, dus een gesprek vooraf is wel verplicht. Bent u eenmaal schrijvend lid, deelt u mee in de opbrengst van de coöperatie.

Voor je verder leest...

Steeds meer mensen en instellingen zijn lid. Omdat ze onafhankelijke cultuurjournalistiek belangrijk vinden.
Word ook lid, kijk hier:

[wpgform id=’15493′]

 

Foto bovenaan:

3 reacties op “We hebben kaartjes: u mag zeggen waar we heen moeten in het Holland Festival”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top