Speciaal voor onze abonnees: het grote Holland Festival 2017 e-book

Het voordeel van een lidmaatschap als abonnee van Cultuurpers is natuurlijk vooral dat we kunnen bestaan dankzij jou. Zo blijft ons onafhankelijke geluid hoorbaar, zo krijg je de duiding van het nieuws zoals je die nergens anders krijgt.

In juni zijn in totaal 14 auteurs voor je op pad gegaan om zoveel mogelijk voorstellingen te zien van het Holland Festival.

Waarom?

Omdat het mooi is, maar vooral omdat het Holland Festival het grootste festival van Nederland is, en men daar pretendeert het beste te bieden wat er momenteel in de wereld van de podiumkunst te krijgen is. Dat moeten we natuurlijk gaan checken.

Welnu: het klopt. Dat vonden wij, een enkele uitzondering daargelaten, en dat vonden de 86.000 mensen die dit jaar een kaartje kochten. Een paar duizend meer dan vorig jaar, dus de groei zit er nog steeds in.

Waarom een e-boek?

Nu kun je natuurlijk alles wat we hier over het Holland Festival hebben geschreven zelf opzoeken. Is niet eens zo heel moeilijk. Maar je gaat nu vast op vakantie en je laptop of ipad past niet in je rugzak. Daarom: speciaal voor je e-reader dus ons complete overzicht. Om na te genieten, of om te kijken of je volgend jaar niet toch ook maar eens een kaartje moet gaan kopen. Onbegrijpelijk is het eigenlijk nooit, fascinerend altijd en mooi: meestal.

Log daarom in, of word lid/abonnee en download het e-book.

Login