Als het weer het een beetje houdt, wordt de komende editie van Theaterfestival Boulevard de meest tropische uit de geschiedenis. De slimmen onder ons, die dit jaar kozen voor een staycation in West-Balkonië, kunnen hun culturele hart ophalen in Den Bosch. Niet voor niets regelmatig ‘Het Avignon van Nederland’ genoemd.

Theaterfestival Boulevard pakt in 2018 uit met een werkelijk overdonderend aanbod aan theater, rijp en groen door elkaar. Het programmaboek, eigenlijk meer een Groot Vakantie Kijk-, Doe- en Luisterboek, is een eerste attractie: Helder opgemaakt, goed leesbaar (dat is wel eens anders) en dik. Heel dik. Misschien, en dat is dan ook de enige kanttekening die ik wil maken, wel iets té dik. Want, in Godsnaam, hoe vind je de weg in dit enorme programma?

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login