Ons team is het erover eens: is op zaterdag écht van start gegaan. Met de ‘Wildlife Take Away Station’ van zeker. Recensent Daniël Bertina heeft eigen opnamen gemaakt die in zijn terug zullen komen. En het was voor hem nog meer smullen bij ‘(M)imosa. Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church (M) van de makers Harrell en Bengolea en Chaignaud en Monteiro Freitas. “Een hysterische travestie-act”, noemt hij het.

En Onze Ruben Brugman en Fransien van der Putt zagen nu dus echt onnederlands goede van de Batsheeva Company uit . Onnederlands, in de letterlijke betekenis: “Nederlandse dans is heel braaf vergeleken bij wat we hier hebben gezien”, zei Fransien van der Putt, en die kan het weten.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Maar het ging uiteindelijk natuurlijk allemaal over .

Foto bovenaan:

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top