Ons team is het erover eens: Springdance is op zaterdag écht van start gegaan. Met de installatie ‘Wildlife Take Away Station’ van Ibrahim Quraishi zeker. Recensent Daniël Bertina heeft eigen opnamen gemaakt die in zijn recensie terug zullen komen. En het was voor hem nog meer smullen bij ‘(M)imosa. Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church (M) van de makers Harrell en Bengolea en Chaignaud en Monteiro Freitas. “Een hysterische travestie-act”, noemt hij het.

Let op. Dit bericht is meer dan een jaar oud, en kan dus inmiddels zijn ingehaald door de tijd

En Onze recensenten Ruben Brugman en Fransien van der Putt zagen nu dus echt onnederlands goede dans van de Batsheeva Dance Company uit Israël. Onnederlands, in de letterlijke betekenis: “Nederlandse dans is heel braaf vergeleken bij wat we hier hebben gezien”, zei Fransien van der Putt, en die kan het weten.

Maar het ging uiteindelijk natuurlijk allemaal over seks.

Laat weten wat je ervan vindt
Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

Foto bovenaan:

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top