Meteen naar de inhoud

Nederlandse Film-special (2): grenzen verleggen met Forum van de Regisseurs

Bij de presentatie van het programma van het aanstaande Nederlands Film Festival nam directeur Willemien van Aalst zelfs het woord 'verbouwing' in de mond. Er is hier en daar flink aan de festivalformule gesleuteld.
Pijlers
In onze NL Film-special van vorige week beschreven we al hoe de toekenning van het merendeel van de Gouden Kalveren dit jaar volgens het academy-systeem verloopt: door stemming onder leden van de Dutch Academy For Film. Daarnaast steunt het programma nu nog nadrukkelijker o...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Leo Bankersen

Leo Bankersen schrijft over film sinds Chinatown en Night of the Living Dead. Recenseerde als freelance filmjournalist lange tijd voor de GPD. Is nu, onder andere, een van de vaste bijdragers aan De Filmkrant. Breekt graag een lans voor kinderfilms, documentaires en films uit niet-westerse landen. Andere specialiteiten: digitale zaken en filmeducatie.Bekijk alle berichten van deze auteur