Meteen naar de inhoud

Nederlands Film Festival – Tuschinski Award voor Als ik jou niet had

De Tuschinski Award voor beste eindexamenfilm van de Filmacademie werd vanmiddag op het Nederlands Film Festival toegekend aan Anne-Marieke Graafmans voor haar documentaire Als ik jou niet had. Bijzonder aan de uitreiking van deze prijs voor aanstormend talent is dat het commerciële bioscoopbedrijf en de onafhankelijke filmkritiek hier even samen optrekken. De Tuschinski Award wordt uitgereikt en met 5000 euro gesponsord door Pathé Theatres, maar de Kring van Nederlandse Filmjournalisten mag de ...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Leo Bankersen

Leo Bankersen schrijft over film sinds Chinatown en Night of the Living Dead. Recenseerde als freelance filmjournalist lange tijd voor de GPD. Is nu, onder andere, een van de vaste bijdragers aan De Filmkrant. Breekt graag een lans voor kinderfilms, documentaires en films uit niet-westerse landen. Andere specialiteiten: digitale zaken en filmeducatie.Bekijk alle berichten van deze auteur