Vandaag maakte het bestuur van de provincie Brabant bekend dat de beoordeling van alle cultuursubsidie-aanvragen voor de komende subsidieperiode opnieuw moet. Redenen te over blijkt: slordigheden in de beoordeling en, nu wordt het pikant, belangenverstrengeling. In het persbericht lezen we: 'De HAC constateert onder meer dat vergaderverslagen ontbreken en dat er sprake is geweest van belangenverstrengeling door een lid van de adviescommissie. De HAC oordeelt dan ook dat de eerder genomen besluit...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Scroll naar top