Onze auteurs

De redactie plaatst stukken die voldoen aan de kwaliteitseisen die we daarvoor stellen. De auteur is vervolgens zelf verantwoordelijk voor zijn of haar inkomsten door verkoop van het verhaal via de betaalknop van Blendle of donatiesII)rechts op iedere pagina kunnen lezers doneren, op afzonderlijke artikelen, maar ook op de auteur zelf., indien de auteur liever artikelen gratis aanbiedt. Inkomsten kunnen uiteenlopen van enkele euro\'s tot soms wel een paar duizend euro[hints]lees het artikel van jan Jaap Heij van reporters Online, die de techniek levert waarmee ook Cultuurpers via Blendle kan verkopen: https://www.villamedia.nl/artikel/hoe-haal-je-als-freelancer-meer-uit-blendle [/hints]. Cultuurpers geeft ook zo nu en dan opdrachten voor producties uit. Daarvoor wordt een honorarium afgesproken dat per geval kan variëren, met een basisbedrag van 75 euro. Dit zijn onze auteurs.", "Dutch Female"); } };

 Wat is een Cultuurpers-auteur?

Cultuurpers is een open platform voor (innovatie van) cultuurjournalistiek. Iedereen met een journalistiek verhaal – tekst, audio, video, foto – over een onderwerp dat met kunst en cultuur te maken heeft, kan een account aanvragen.III)Inschrijfkosten 5 euro inclusief BTW

De redactie plaatst stukken die voldoen aan de kwaliteitseisen die we daarvoor stellen. De auteur is vervolgens zelf verantwoordelijk voor zijn of haar inkomsten door verkoop van het verhaal via de betaalknop van Blendle of donatiesIV)rechts op iedere pagina kunnen lezers doneren, op afzonderlijke artikelen, maar ook op de auteur zelf., indien de auteur liever artikelen gratis aanbiedt.

Inkomsten kunnen uiteenlopen van enkele euro’s tot soms wel een paar duizend euro[hints]lees het artikel van jan Jaap Heij van reporters Online, die de techniek levert waarmee ook Cultuurpers via Blendle kan verkopen: https://www.villamedia.nl/artikel/hoe-haal-je-als-freelancer-meer-uit-blendle [/hints].

Cultuurpers geeft ook zo nu en dan opdrachten voor producties uit. Daarvoor wordt een honorarium afgesproken dat per geval kan variëren, met een basisbedrag van 75 euro.

Dit zijn onze auteurs.

 

 

Noten   [ + ]

I, III. Inschrijfkosten 5 euro inclusief BTW
II, IV. rechts op iedere pagina kunnen lezers doneren, op afzonderlijke artikelen, maar ook op de auteur zelf.